Om oss

OSLO:

Lena Yri Engelsen

Gentle Sleep Coach (Juni, 2016)

Sittende leder i LFFD (Landsforeningen Fødselsdepresjon)

BA Bachelor & Masters Public Relations

Lena (42) er mor til en jente (6) og en gutt (2)

 

Mitt ønske er å hjelpe. Jeg utdannet meg til å bli en Gentle Sleep Coach etter at mine to barn slet med søvn og at jeg personlig ikke fikk sove. Etter min sønn var født sov jeg i gjennomsnitt tre timer hver natt og fikk til slutt diagnosen fødselsdepresjon.  Søvn er blitt min greie og jeg sluker alt jeg kan av informasjon om temaet, spesielt innen feltet søvn og sensitive barn.

 

En ting vet jeg; få hjelp og ikke la det gå for langt. Ofte er det enkle grep som skal til for at situasjonen endrer seg. Få den støtten dere trenger, enten her, eller hos andre så kan dere være den familien dere egentlig er.

 

Jeg lover å gjøre mitt beste for dere.

 

BERGEN:

May Smebye Flo

Gentle Sleep Coach  (Mai, 2015) & Sykepleier (2006)

 

May (36) er mor til tvillinger (4) og en jente (7)

 

Jeg har hatt 3 barn med lakenskrekk. Tvillingene våknet på skift gjennom natten. Når jeg sto opp om morgen var det første jeg tenkte på når kan jeg sove igjen. Småbarnsårene er en uklar tåke. Vendepunktet for oss ble møtet med en amerikansk søvntrener, og jeg ble så inspirert at jeg også ble en Gentle Sleep Coach. Jeg brenner for barn, familieliv og en trygg tilknytning.

 

Drømmen er å hjelpe flest mulig småbarnsforeldre til å få nok søvn til å ta fatt på hverdagens med dens mange utfordringer og gleder. Uthvilte barn og foreldre kommer hele familien til gode. Veien til bedre søvn blir lettere med friske øyne utenfra, en god plan og en god dose støtte underveis.

 

Håper jeg kan få følge dere på reisen.

Vår Gentle Sleep Coach (GSC) utdanning

The GSC (Gentle Sleep Coach) program er satt opp av verdens mest kjente Sleep Coach, Kim West.  Det var det første og er det mest annerkjente kurset innen feltet Søvntrening. Kurset består av to deler; 1) Teori (ca. 90 timer) og 2) Praksis (jobbe direkte med familier). Etter bestått eksamen stilles det årlig krav til videreutdanning (fire seminarer i året) slik at vi holder oss oppdaterte på hva som skjer innen området. Vi har ukentlig tilgang til ressurser som veiledning og research i vår felles GSC database. Pensum består blant annet av:

 • Biologi & Søvn
 • Barns utvikling
 • Tilknytningsteori
 • Ammende mødre
 • Sovemiljø
 • Natt og dag (+ Tidlig oppe)
 • Samsoving
 • Potte / Mareritt / Natt-terror/ Smokk
 • Reflux 101 – GERD 
 • Fødselsdepresjon 
 • Medisinske årsaker til søvnproblemer
 • 4.5 mnd – 6 mnd program
 • SIDS
 • Plagiocephaly og Torticollis
 • Svøping
 • Gråting / Kommunikasjon
 • Temperament
 • Ernæring & Amming
 • Nattavvenning
 • Hvordan komme seg gjennom dagen
 • Røde Flagg 
 • Overnattingsbesøk
 • Forskjellige metoder

 

Vi gir ikke medisinske råd eller råd om ernæring, men er trent til å gjenkjenne røde flagg slik at vi kan referere ut. 

Vi tilbyr 15 minutters gratis konsultasjon på telefon eller Skype / Google Hangouts. Kontakt oss via skjemaet under: 

9 + 7 =